Müdürün Mesajı

Enstitü Müdürü
E-mailCV

Sevgili Öğrenciler,

Çok hızlı değişen bir dünyada yaşıyoruz. Bir taraftan bilimsel çalışmalar ve buluşların hayatımızı kolaylaştırdığını, ömrümüzü uzattığını diğer taraftan da teknolojinin günlük hayatımıza getirdiği büyük değişimleri ve bazı sorunları gözlemliyoruz.

İş hayatı, rekabet ve teknolojik yeniliklerin hayatımızda yol açtığı yabancılaşma, yalnızlaşma gibi sorunların çözümü giderek daha önemli hale geliyor.

KSTU Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültemiz insan davranışları ve zihinsel süreçleri inceleyen, daha kaliteli bir yaşam sürmemiz için insanların yaşadığı problemleri anlamak ve karmaşık zihinsel sorunlarımıza çözüm bulmak için araştırmalar yapan psikoloji bölümümüz ile eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kıbrıs’ta Güzelyurt gibi huzurlu bir ortamda, güçlü alt yapısı ve uluslararası vizyonu ile öğrencilerimizi ülkelerine ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmek için öğrencilerimizle ile birlikte var gücümüzle çalışacağız.

Sizleri de aramıza katılmaya davet ediyor, başarılarınızın  ömür boyu sürmesini diliyoruz.